Eü hírek Debrecenből

Egy törölt blog folytatása! Debreceni egészségügyis hírek

kommentek

  • antirandom: Minden magyar diáknak létérdeke, hogy ismerje meg és segítsen a többiekkel is megismertetni a www.... (2015.08.11. 12:37) Egészség karaván
  • Online Filmek: Egészségügy? online-filmek.net és máris meggyógyulok mután megtudom milyen filmek közül válogathat... (2010.09.19. 00:09) Jubileum a műtőben
  • Ilony: Kedves Galuska Professzor úr! Mint volt debreceni lakos, különösen büszke vagyok arra, hogy szülő... (2008.07.17. 19:20) Pet-centrum

HTML

Ambulancia a Kenézyben, éjjel-nappal

2009.02.21. 12:08 Orosz Viktória

Debrecen – Átadták a Kenézy Kórház felújított szülészeti és nőgyógyászati ambulanciáját és várótermét, melyet mintegy 10 millió forintból igazítottak a kor követelményeihez. 
Ambulancia a Kenézyben, éjjel-nappal
 

– Az átalakítás más változást is hozott, mostantól ugyanis napi 24 órában várjuk a betegeket ambulanciánkon – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Mikó László, a kórház orvos-igazgatója.

A munkálatok során megújult a váróterem burkolata, akadálymentesítették a közlekedőket, s még egy plazmatévé is helyt kapott a falon, hogy segítsen a családtagoknak „túlélni” a szülőszoba előtti várakozást. A betegeket és a kismamákat mostantól új információs pult is segíti az eligazodásban.

Vállalkozók újították fel

A beruházás több millió forintos költségét vállalkozók fedezték, s az átalakult helyiségeken kívül újdonság, hogy az ambulancia ezentúl 24 órában fogadja a kismamákat és a betegeket

– Ez a felújítás-sorozat mely már évekkel ezelőtt kezdődött még koránt sem ért véget. Terveink szerint a szülőágyas kórtermeket újítjuk fel legközelebb, hogy konfortosabb körülményeket tudjunk biztosítani a családoknak – mondta Mikó László.

– Szeretnénk csökkenteni a szobák ágyszámát (jelenleg 4-

6 ágyasak a kórtermek), s fürdőszobával kiegészítve apartmanszerűvé tenni – részletezte az elképzeléseket Bacskó György, bár az átalakításhoz szükséges források még nem biztosítottak. – Ha sikerül ezeket a fejlesztéseket véghez vinni, akkor jó eséllyel pályázhatunk a bababarát osztály címre is, melyhez 10 pontot kell teljesíteni, fókuszban az anyatejes táplálással – mondta az osztályvezető.

FORRÁS:

Szólj hozzá!

Címkék: kenézy

A bejegyzés trackback címe:

https://edebr.blog.hu/api/trackback/id/tr62956359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása